Over Reporter Dossier, de blog

Reporter Dossier is een blog over allerlei onderwerpen. Er wordt geblogd over nieuws, (Nederlandse) politiek, tech, er worden soms tips gegeven, maar ook over geloven en meer.
Opinie- en achtergrondverhalen, maar ook blogs rondom hoogtepunten in het nieuws en soms ook wat lifestyleblogs. Deze zijn ingedeeld in verschillende dossiers, vandaar ook de naar Reporter Dossier. Reporter report dus in dossiers.

Over Reporter

“Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuws, politiek en veel meer,” verteld Reporter. “’s Ochtends check ik meestal mijn nieuwsapps opzoek naar iets wat ik nog niet wist. Ik lees liever een thriller dan een historische roman en ik eet liever spruiten dan tomaten.

Een blog hebben was voor mij als kind al een grote droom. Op de basisschool had ik met een paar vrienden een website gemaakt. Ik vond het toen al erg leuk om te doen, en dan met name het grafische gedeelte. Met de website Reporter Dossier kan ik mijn liefde voor schrijven en bloggen prima combineren met het grafisch bezig zijn…”

Over opinie en nieuws

Reporter schrijft meestal opinie- en achtergrondverhalen rondom hoogtepunten in het nieuws. Dit zijn vaak blogberichten waarin hij zijn mening geeft over bepaalde gebeurtenissen.
“Opinie maakt het mogelijk dat je je mening kunt geven over mensen, bijvoorbeeld over Trump. Dat vind ik denk ik nog wel het leukste aan opiniestukken!”


Wilt u contact opnemen? Samenwerken? Raadpleeg de pagina van Reporter Service!

Dit is versie 7.1 op de eerste versie van 14 augustus 2017. 
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 31-12-2018 om 13:26 uur