De blog Reporter Dossier heeft een aantal partners. Op deze pagina wordt kort uitgelegd wat dit precies inhoudt, wie Reporters partners zijn en hoe ook u eventueel partner van Reporter Dossier kunt worden.

Wat?

Reporter Partners houdt in dat er bedrijven, organisaties en/of andere blogs een samenwerkingsverband aangegaan met Reporter Dossier. Door middel van advertenties in de sidebar van deze blog (zie hiernaast) en het noemen van de namen van de Reporter Partners als een blog of product van Reporter Dossier mede mogelijk gemaakt is door de Partners.

Wie?

Reporter Dossier heeft twee partners. Hieronder staat beschreven wat deze twee partners doen en waar u ze kunt vinden.

StudioHemelsblauw.nl 

Wij zijn Annemarij en Hanneke. Ons leven lang al nichtjes, maar ook vriendinnen! Wij illustreren met veel plezier en hier vind je ons portfolio en onze collectie. Annemarij en Hanneke maken ook portretten op verzoek, kaarten en posters. Check voor meer informatie de webshop.

Benieuwd naar de site van Studio Hemelsblauw? Klik hier >>>

Webmaaster.nl

Hanneke Bos is eigenaresse van webMAASter. Bij webMAASter kun je terecht voor alles wat met vormgeving te maken heeft. Hanneke ontwerpt logo’s, huisstijlen, visitekaartjes, trouwkaarten, geboortekaartjes, ansichtkaarten, websites… Al zeven jaar passie voor grafisch ontwerp!
In het portfolio van webMAASter ontdek je voorbeelden van de ontwerpen van Hanneke.

Benieuwd naar de website van webMAASter? Klik hier >>>

Hoe?

Misschien vraagt u zich nu af: hoe kan ik partner worden? Dat is heel simpel! U vult het formulier in dat op deze pagina staat en u krijgt binnen twee werkdagen een reactie van Reporter zelf. Hij beoordeelt of uw organisatie, blog of bedrijf bij Reporter Dossier past en of het mogelijk is voor u om partner te worden.